5.11.09

Подходящи игри за бебета в шести месец

Публикувано от Unknown в 14:04
На тази възраст те зависят от индивидуалния характер на самото бебе, както и от неговите лични умения. Ако вашето вече пълзи, вероятно ще се забавлява най-много с това, което само успява да намери на пода, особено ако е нещо, което по принцип не е пред назначено за игра. Колкото до истинските играчки, дрънкалките и цветните животинчета все още са актуални. Обикновено в тази възраст момченцата вече започват да се радват на камиончета и колички, а момиченцата - кукли.

Детето ви сигурно ще хареса и проходилката. Тя ще му осигури невероятни възможности за нови забавления. Все пак внимавайте с нея. Бебета, които са слагат в проходилки, прохождат значително по-късно в сравнение с тези, които никога не са ползвали подобно съоръжение.

Особено важни и сега са игрите с хората - възраст или просто по-големи каки и батковци, които си говорят с малчугана, държат го на ръце, правят забавни физиономийки,провокират го да мисли и да "отговаря" на предизвикателствата, които му отправят. Те не само са полезни за неговото развитие, но му доставят и най-голямо удоволствие.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Грижи за моето бебе Copyright © 2009 Благодарение на Мебели и аксесоари за дома за реклама Get-ads.com / Реколама