7.9.09

Безопаснос при игра на децата

Публикувано от Unknown в 14:30
• Дръжте всякакви лекарства и домакински препарати заключени на сигурно място, извън достъпа на детето. Острите предмети, кибритите и запалките също трябва да са недостъпни за детето.
• Често проверявайте играчките. Отстранявайте малките части, които могат да се погълнат, както и счупените парчета, които могат да предизвикат нараняване. Често мийте играчките. Не купувайте играчки които не могат да се мият.
• He е безопасно бебето да се вози на колело под 1 годинка. За по-големи деца е необходима специална безопасна седалка и предпазен шлем. Дори и при такива предпазни мерки, трябва да возите детето само на тихи, безлюдни и релаксиращи места, а не в градската тълпа.
• Още от най-ранна възраст бебетата се возят в кола. За това е необходима специална седалка, пригодена за възрастта на бебето. Най-безопасното място за нея е средата на задната седалка на колата. Винаги проверявайте предпазните колани и заключвайте вратите. Никога не оставяйте бебето самичко в колата. Когато излизате от гаража, внимавайте да не оставите детето зад колата, защото не можете да го видите в огледалото!
• Децата не бива да се оставят да играят близо до улицата.Учете детето си как да пресича безопасно улицата.
• Наслаждавайте се на всеки миг, прекаран с детето Ви, но никога не забравяйте за неговата безопасност.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Грижи за моето бебе Copyright © 2009 Благодарение на Мебели и аксесоари за дома за реклама Get-ads.com / Реколама