25.9.10

Зимна козметика за бебета

Публикувано от Unknown в 15:28 0 коментара
През зимата кожата на детето ти е изложена на вредното влияние на атмосферните промени, но те не са единствените агресори - отоплителните уреди й оказват същото негативно влияние.
Сега е моментът да засилиш зашитата с бебешка козметика:
• Използвай мляко или лосион за тяло, за да хидратираш кожата и да запазиш нейната мекота.
• Нанасяй козметичните продукти с нежни разтриващи движения. Така ще подхраниш епидермиса, а масажът ще подобри кръвната циркулация.
• Използвай продукти, създадени за да поддържат баланса на кожата на малчугана.
Те са обогатени с подхранващи и хидратиращи частици и имат богата кремообразна текстура.

23.9.10

Слинг подходящ за новородени от мек велур

Публикувано от Unknown в 20:27 0 коментара
Слинг подходящ за новородени от мек велур

Подходящ за новородени! Благодарение на този слинг вие ще чувствате близостта на бебето си винаги, както и то ще се чувства сигурно и уютно близо до вас. Презрамките имат възможност да се регулират и могат да се ползват както от мама, така и от татко. Уникалния дизайн и идеята да се отваря отпред го прави лесен за употреба. Изработен от изключително мек микрофибърен велур, като хастара е решен изработен от памук, за допълнително удобство на вашето съкровище.


Слинг подходящ за новородени от мек велур

20.9.10

Плачът през нощта не е винаги притеснителен

Публикувано от Unknown в 0:08 0 коментара
Понякога плачът през нощта не означава, че се е случило нещо сериозно. Ако бебето започне да плаче, не бива да отивате при него веднага, и ако не спре, добре е да проверите дали всичко е наред. Ако няма причина да е будно и да плаче, просто е хубаво да го погалите и да го успокоите , може и да промените позата, в която спи. Бебето е възможно само да е изплашено от тъмнината , да е сънувало кошмар и да иска да го гушнете.

9.9.10

Ползи за Вашето бебе от кърменето

Публикувано от Unknown в 16:00 0 коментара
• Вашата кърма съдържа всичко необходимо за здравословния растеж на новороденото през първите 6 месеца Тя съдържа антитела и имуноукрепваши вещества, които помагат на бебето да се пребори с инфекциите. Коластрата, която се отделя през първите 2-4 дни след раждането е богата на протеини и антитела и се усвоява лесно.

• Кърмата е по-лесна за усвояване от адаптираното мляко, намалява риска от появата на запек, стомашни разстройства и диария. Пелените на кърменото бебе са по-приятни за смяна.

• Кърмените бебета по-рядко развиват гастроентерологични и ушни инфекции.

• Други доказани и важни предимства са: по-доброто развитие на умствените способности, по-малкият риск от алергии при бебета, които имат роднини с такива заболявания и вероятно, предпазване от диабет. Кърмените бебета, също така, имат по-ниско кръвно налягане, по-нисък холестерол в кръвта и по-малък риск от наднормено тегло.
 

Грижи за моето бебе Copyright © 2009 Благодарение на Мебели и аксесоари за дома за реклама Get-ads.com / Реколама